Kunstnagels en wimpers/wenkbrauwen tinten

Nagels zijn, na make-up uiteraard, mijn tweede grote passie in de beauty-branche! Natuurlijke nagels van een manicure en lakje voorzien is geen enkel probleem. Overigens kan ik ook acrylnagels zetten, ik doe dit net als de make-up op locatie.

Een set acrylnagels kost ongeveer 2 uur (inclusief lakken en simpele nail art), ingewikkelde nail arts duren langer. Hou hier dus a.u.b. rekening mee als het voor een shoot is! Het is ook mogelijk om mij apart te boeken voor een set kunstnagels, de kosten hiervoor liggen tussen de €15 en €40 (exclusief reiskosten en BTW) afhankelijk van de wensen.

Voor meer nail art looks ben je welkom op mijn nail art blog!

Wel donkere wimpers en wenkbrauwen, maar niet iedere dag in de make-up? Ik kan ze voor je tinten! Hiervoor gebruik ik verf die speciaal geformuleerd is voor de wimpers en wenkbrauwen, en dus veilig is in gebruik.

Aangezien deze behandeling slechts 10 minuten duurt, biedt ik dit alleen aan in combinatie met make-up (aan te brengen na het verven, uiteraard), of een manicure. De prijs voor epileren + verven is €7,50.