SFX/extreme make-up

Editorial, fantasy, gore, we kunnen alle kanten op met SFX make-up! Deze vorm van make-up kan zo creatief mogelijk geuit worden, en ik bied verschillende ‘soorten’ aan.

De kosten voor een SFX/extreme make-up beginnen rond de €50 (exclusief reiskosten en BTW), maar zijn uiteraard afhankelijk van wat voor make-up look je precies wil.

Facepaint en bodypainting is inmiddels een bekende vorm van SFX make-up; ik zet facepaints en half-bodies (van gezicht tot middel). Ik werk met bodypaint op waterbasis, glitter maar ook met airbrush, het is maar net welk product geschikt is voor de beoogde look!

Model: Merel Spithoven –
Fotograaf: Aart van Jolingen

Blacklight make-up zet ik ook graag; zowel een fantasy look als bijvoorbeeld een rugschildering geven een heel gaaf effect onder een blacklight lamp! Ik werk met bodypaint die ook in gewoon licht zichtbaar is, wat wel zo prettig is voor het model en mijzelf (aangezien het zetten van de make-up dan niet in blacklight hoeft te gebeuren).

Voor een volledige metamorfose werk ik met 3D make-up. Denk hierbij niet alleen aan nepwonden en dergelijke, maar ook aan alien en fantasy figuren!